Gericht Media logo


Copyright Gericht Media 2021

 

Babyplanner

Babyplanner

Uw handige vraagbaak voor aanstaande ouders

In de aanloop naar de bevalling hebben jullie allerlei vragen waarop je graag snel een antwoord wilt. Met de Babyplanner beschik je over een handige afvinklijst en allerlei tips met antwoorden op veel van jullie vragen. Wel zo handig, direct bij de hand en bruikbaar tijdens de gehele zwangerschap. De Babyplanner wordt bij de kennismaking door je verloskundige uitgereikt.

 

Uitvoering

De planner is uitgevoerd in full color en heeft als formaat A4 staand/gevouwen Het geheel wordt gedrukt op 300 grams mat gestreken sulfaatkarton. Waardoor deze planner een uitstekende haptiek heeft.

Online magazines

Bekijk onze Babyplanner magazines direct online via de knop.

 

 

 

 

 

Samen Zwanger Magazine - Gericht Media website
 
Samen Zwanger Magazine - Gericht Media website
 

Opzet en indeling

De voorzijde van de Babyplanner is geheel gereserveerd voor de verloskundige. De binnen- en achterzijde zijn voor de a.s. ouders: op de handige afvinklijst kunnen zij alle belangrijke zaken die zich tijdens de zwangerschap voordoen bijhouden. Ook kunnen zij tussen de Babyplanner aantekeningen bewaren, zodat ze alles bij de hand hebben. Op de achterzijde staan allerlei handige tips die zeer bruikbaar zijn tijdens de zwangerschap.

 

Service

Naast handig voor de a.s. ouders is de planner ook een fraai ogend visitekaartje voor de verloskundigenpraktijk. Met het overhandigen van een Babyplanner onderstreept u uw persoonlijke aandacht voor de a.s. ouders. Informeer dus snel naar de mogelijkheden!