Gericht Media logo


Copyright Gericht Media 2021

 

Thuis bij

Thuis bij

Makelaarsedities van het ‘Thuis bij’-magazine

Editorial

Welkom bij het ‘Thuis bij’-magazine. Het logische vervolg op onze Woningplanner; de handige, compacte checklist om niets te vergeten bij de bezichtiging, aankoop en verhuizing. Zelfs niet als je helemaal verliefd bent op een huis. Maar tijden veranderen, worden ingewikkelder. Neem alleen al de ontwikkelingen op het gebied van energie en milieu. Ook bij bouwen/verbouwen, de fiscus, hypotheken, subsidies en sparen verandert er veel. Teveel om op een checklist kwijt te kunnen.

 

Exclusief voor makelaars

Vandaar ‘Thuis bij’, het tijdschrift dat wij exclusief voor makelaars vervaardigen als hun eigen editie en in elke gewenste oplage. Met hun eigen ‘Thuis bij’ informeren zij hun klanten optimaal en op een representatieve manier. Er komt immers veel op je af als je een huis wilt kopen, verkopen of bezichtigen. De redactionele artikelen en checklists helpen daarbij, terwijl de makelaar zich in zijn eigen magazine kan presenteren.

 

De kracht van het eigen netwerk

De formule achter de makelaarsedities van het ‘Thuis bij’-magazine voorziet in de kracht van het eigen netwerk van de makelaar. Enerzijds als participanten in de kosten voor het laten vervaardigen van de eigen editie. Terwijl die participanten op hun beurt een netwerk vormen waar de koper van een woning van gebruik kan maken als hij op zoek is naar betrouwbare en deskundige aannemers, loodgieters, installatiebedrijven, hoveniers en noem maar op. Een win/winsituatie bij uitstek.

 

Service

Naast handig voor potentiële huizenkopers, huizenverkopers en huizenkijkers is de makelaarseditie van het ‘Thuis bij’-magazine ook een fraai ogend promotie- en servicemiddel voor de makelaardij zelf. Met het overhandigen van uw eigen ‘Thuis bij’-magazine onderstreept u de persoonlijke aandacht van uw kantoor voor geïnteresseerden, kijkers, kopers en verkopers. Goed voor uw imago, reputatie en naamsbekendheid. Informeer dus snel naar de mogelijkheden!

 

Bekijk onze edities van ‘Thuis bij’-magazine direct online via de knop.

 

 

 

 

Uitvoering

Het ‘Thuis bij’-magazine is uitgevoerd in full color en heeft als formaat A4 staand. Het magazine  wordt gedrukt op 135 grams papier binnenwerk  en de omslag op 250 g houtvrij mc gesatineerd. Bekijk voorbeelden van ‘Thuis bij’-magazines direct online via de knop.

 

Opzet en indeling

De voorzijde van het ‘Thuis bij’-magazine is geheel gereserveerd voor de makelaar. Wat ook geldt voor het Voorwoord en het aantal afgenomen pagina’s in het binnenwerk. Ook kan de makelaar ervoor kiezen om de achterzijde van het ‘Thuis bij’-magazine te benutten.

 

Thijs de Weerd             T: 0570-219299 |