Gericht Media logo


Copyright Gericht Media 2021

 

Huisstijlen

Huisstijl

Onderscheidende herkenbaarheid

U wilt opvallen, u onderscheiden, uw herkenbaarheid vergroten, uw voordelen benadrukken en een professionele indruk achterlaten. Een originele en creatieve huisstijl met bijbehorend logo is daarbij onmisbaar. Gericht Media beschikt over creatieve en ervaren grafische ontwerpers die u verrassen met originele ideeën en voorstellen.

Online magazines

Bekijk onze huisstijlen direct online via de knop.

 

 

 

 

Gericht Media - Huisstijl
 
Gericht Media - Huisstijl
 

Maatwerk

Een huisstijl en logo ontwerpen is maatwerk. Kant-en-klare oplossingen zijn er niet en dragen ook niet bij aan een kwalitatieve presentatie. Wat u doet en wie u bent en hoe professioneel en betrouwbaar u uw zaken doet, moet weerspiegeld worden in uw logo.

 

Vandaar dat wij kiezen voor een maatwerkbenadering van uw corporate branding. Na kennismaking en het aanhoren van uw ideeën gaan wij met u het diepe in.

 

Verrassende ontwerpen

Als uitgever van magazines en allerlei promotiedrukwerk beschikken wij over creatieve grafische ontwerpers met een brede ervaring. Dat zorgt voor verrassende ontwerpen waarmee u zich kunt onderscheiden.

Daaraan vooraf gaan gesprekken waarin wij u, uw bedrijf, product of dienst en uw zakelijke doelen willen leren kennen, gevolgd door een creatieve briefing en onze presentatie van het ontwerp. Een gedegen aanpak die borg staat voor een huisstijl en logo waarin u zich herkent en waarmee u straks scoort. Dat is ons doel!