Gericht Media logo


Copyright Gericht Media 2021

 

Afsprakenkaart

Afsprakenkaart

Kom professioneel voor de dag

De Afsprakenkaart is een handig hulpmiddel dat door verloskundigen aan zwangere vrouwen wordt meegegeven. Daardoor hebben a.s. ouders een goed overzicht van de afspraken, zodat ze die niet vergeten. Dat niet alleen: afhankelijk van de content keuze hebben ze er ook een overzichtelijke uitzetlijst of informatie over ‘wanneer bellen?’ bij. Handig in deze drukke maanden! De Afsprakenkaart wordt bij de kennismaking door de verloskundige uitgereikt.

Uitvoering

De Afsprakenkaart is uitgevoerd in full color en heeft als formaat A5 gevouwen. Het geheel wordt gedrukt op 300 grams mat gestreken sulfaatkarton. Waardoor deze kaart een uitstekende haptiek heeft.

Online magazines

Bekijk onze Afsprakenkaarten direct online via de knop.

 

 

 

 

Gericht Media -Kortingsknipper
 
Gericht Media -Kortingsknipper
 

 

Opzet en indeling

De voorzijde van de Afsprakenkaart is geheel gereserveerd voor de verloskundige. De binnenzijde is voor de a.s. ouders. De linker binnenzijde is vrij invulbaar, dus afhankelijk van de verloskundigenpraktijk: Denk aan een uitzetlijst, tips of informatie over ‘wanneer bellen?’. De afsprakenlijst bevindt zich standaard aan de rechter binnenzijde. De achterzijde van de afsprakenkaart is geheel gereserveerd voor adverteerders.

 

Service

Naast handig voor de a.s. ouders is de kaart ook een fraai ogend visitekaartje voor de verloskundigenpraktijk. Met het overhandigen van een Afsprakenkaart onderstreept u uw persoonlijke aandacht voor de a.s. ouders. Informeer dus snel naar de mogelijkheden!