Gericht Media logo


Copyright Gericht Media 2021

 

Placemats

Placemats

Adverteren met voordelen!

U zit samen met uw kinderen of met z’n tweetjes in een restaurant. De tafel wordt gedekt met placemats. Tien tegen een dat u gaat lezen wat daarop staat. En niet één keer, maar meerdere malen. Dàt is de kracht van placemats als het om effectieve reclame en goed bestede reclame-euro’s gaat!

 

Uitvoering

Onze placemats worden op A3 formaat gedrukt op waterafstotend papier. De matte uitstraling zorgt voor optimale leesbaarheid. Het midden van de placemat is gereserveerd voor uw horecabedrijf, met daaromheen de advertenties van bedrijven bij u in de buurt. U heeft bovendien het laatste woord in de opmaak, zodat de uitvoering past bij uw huisstijl.

Online placemats

Bekijk onze Placemats direct online via de knop.

 

 

 

 

Gericht Media -Placemats
 
Gericht Media -Placemats
 

Ontzorgen

Gaat u met ons in zee, dan nemen wij u alle werk uit handen. In overleg met u benaderen wij bedrijven in uw omgeving met de vraag of zij op uw placemats willen adverteren. Als daarop wordt ingegaan regelen wij verder alles met de adverteerder en heeft u er verder geen omijken naar. Ook de levering van de placemats op uw adres(sen) wordt kosteloos door ons verzorgd. Totaal ontzorgen dus!

 

Voordelen

Een advertentie op een placemat heeft alleen maar voordelen. Onderzoek wijst uit dat uw gast gemiddeld 42 minuten aan tafel zit en daarbij uw naam en boodschap continu onder ogen heeft. Kijk maar om u heen: als gasten besteld hebben en wachten op hun eten, wordt de placemat bekeken.

 

Effectief adverteren dus. Voor u als restauranthouder heeft dat veel voordelen. Net als voor andere adverteerders; bedrijven in de omgeving van uw restaurant. Dat is dan ook het grote voordeel van adverteren op placemats: geen dure advertentie in de een of andere gids zonder effect, maar een duidelijke reclameboodschap die elke gast ziet, tegen een betaalbare prijs. Exclusiviteit is een optie. U bent de enige in uw branche als we dat samen afspreken. Vraag naar de mogelijkheden.