Gericht Media logo


Copyright Gericht Media 2021

 

Drukwerk

Drukwerk

Wij zijn uw drukwerkpartner met ervaring

Als uitgever van magazines en promotiedrukwerk beschikken wij over een brede en jarenlange ervaring in drukwerk. Wij beheersen het gehele traject: van DTP/Prepress tot en met eindproduct. Als grote en ervaren drukwerkinkoper beschikken wij bovendien over een groot netwerk van drukkerijen in binnen- en buitenland, waardoor wij garant kunnen staan voor scherpe prijzen, tijdige levering, hoge kwaliteit en goede condities.

Online magazines

Bekijk ons drukwerk direct online via de knop.

 

 

 

 

Gericht Media - Drukwerk
 
Gericht Media - Drukwerk
 

Gehele traject

Indien u klant bij ons wordt en een drukwerkorder bij ons onderbrengt, nemen wij u gedurende het gehele traject bij de hand. Wij voorzien u doorlopend van actuele informatie over de status van uw opdracht, verzorgen tussentijdse kwaliteitscontroles, bewaken de kosten en zien scherp toe op het nakomen van verplichtingen bij de drukkerij, waaronder de levertermijn en correcte bezorging op het aangegeven adres. Net zoals u dat zelf zou doen, maar dan zonder dat u daar omkijken naar heeft.

 

Scherpe prijzen

Onze scherpe prijzen hebben alles te maken met onze status als grote drukwerkinkoper. Daardoor zijn wij in staat om uw drukwerkorders mee te laten lopen met verzameldrukwerk. Dat zorgt voor volume en daarmee voor scherpe prijzen. In uw voordeel!