Gericht Media logo


Copyright Gericht Media 2021

 

Accountmanager voor magazine gezocht door Samen Zwanger BV

Heb jij altijd al een bekend magazine willen verkopen? En wil je werken bij een bedrijf waar je zelf je tijd kan indelen en hybride kan werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Samen Zwanger BV zal jij je als accountmanager gaan inzetten voor het magazine Samen Zwanger.

 

Over het magazine Samen Zwanger

Samen Zwanger is het grootste en meest vooraanstaande magazine voor aanstaande ouders in Nederland. Met een oplage van ruim 140.000 exemplaren opereren we zowel op regionaal als op landelijk niveau. Het magazine Samen Zwanger wordt meegegeven door ruim 90% van alle verloskundigen in Nederland bij het eerste consult.

 

Het magazine is tot stand gekomen in samenwerking met verloskundigen, gynaecologen en verschillende beroepsorganisaties om de aanstaande ouders goed te kunnen informeren. Ook hebben wij samenwerkingsverbanden met het grootste deel van de Nederlandse ziekenhuizen. In het magazine staan tal van artikelen die de aanstaande ouders informeren over allerlei zaken van voor, tijdens en na de zwangerschap (van echo’s tot bekkenbodem klachten en van babymassage tot de babykamer).

 

Wat ga jij als accountmanager doen? 

Zoals je al aanvoelt brengt dit een enorme markt met zich mee van bedrijven, welke d.m.v. advertenties zich hier in willen presenteren. Om deze bedrijven te bedienen en anderen enthousiast te maken zoeken wij een commercieel gedreven accountmanager die voor iedere klant het juiste pakket weet samen te stellen. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de afwikkeling van het magazine en heb je daar de vrije hand in. Tevens ligt er een uitdaging om ons nieuwe magazine, dat geheel aansluit op Samen Zwanger, in de markt te gaan zetten. Ook hier heb je alle vrijheid in, we zijn benieuwd naar jouw ideeën en aanpak!

 

De ene dag heb je afspraken buiten de deur, terwijl je de andere dag vanuit huis en/of kantoor werkt. Uiteraard zal je dit alles doen met de faciliteiten die wij je bieden waaronder een auto, laptop en telefoon.

 

Wat vragen wij van jou als accountmanager?                         

Jij bent een energiek persoon met een vlotte babbel. Verkopen zit in jouw bloed! Als accountmanager is het belangrijk dat jij je potentiële klanten op de juiste manier weet te overtuigen van ons prachtige magazine. Dit lukt jou door je uitstekende communicatieve vaardigheden. Verder:

 • heb je een doorzettersmentaliteit;
 • vind je het ouderschap en kinderen interessant;
 • ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • heb je affiniteit met sales.

 

Wat bieden wij jou als accountmanager Binnendienst/Buitendienst?      

Samen Zwanger BV is op zoek naar echte verkooptopper. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Bij ons kom je terecht op een unieke werkplek met verschillende doorgroeimogelijkheden en één op één verkoopbegeleiding. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • een creatief ingerichte werkplek;
 • een uitdagende baan binnen een groeiend bedrijf;
 • een goed salaris tot € 6.000,- bruto of meer per maand, bestaande uit een prima basissalaris en een uitstekende bonusregeling, o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • een ideaal te bereiken werklocatie in Deventer (aan de afrit van de A1);
 • minimaal 24 vrije dagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband (er zijn veel extra dagen bij te verdienen);
 • uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • teamuitjes, gezellig met je collega’s op stap;
 • auto van de zaak
 • telefoon van de zaak
 • laptop van de zaak

 

Accountmanager worden bij Samen Zwanger BV? Solliciteer direct!

Heb je nog vragen? Bel naar Thijs de Weerd via 0570-219219. Thijs helpt je graag verder!

Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier. 

Je kunt je werkervaring en motivatie in het formulier invullen, of als bestand uploaden.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Heb je een CV en motivatiebrief, upload deze dan hier.