Gericht Media logo


Copyright Gericht Media 2021

 

Overname van Gericht Media door World International Media BV

Overname van Gericht Media door World International Media BV

Belangrijke mededeling

Beste klanten van Gericht Media en World International Media BV,

We hopen dat deze boodschap u in goede gezondheid bereikt. We schrijven u om een ​​opwindende ontwikkeling aan te kondigen die van invloed is op zowel Gericht Media als World International Media BV.

Met gepaste trots delen wij mee dat World International Media BV de activa en klanten van Gericht Media heeft overgenomen, gevestigd in Deventer, en deze transactie is succesvol afgerond. Dit betekent dat alle lopende zaken, inclusief uw accounts en projecten, nu worden beheerd door World International Media BV, gevestigd in Apeldoorn.

Deze overname omvat niet alleen de klantenportefeuille van Gericht Media, maar ook het CRM-systeem en andere relevante activa die nodig zijn om een naadloze overgang te garanderen. We zijn ervan overtuigd dat deze fusie nieuwe kansen en voordelen met zich meebrengt voor zowel u als onze organisatie.

World International Media BV staat bekend om haar toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid, en we zijn vastbesloten om deze waarden voort te zetten in al onze interacties met u. We streven ernaar om uw vertrouwen te verdienen door uitstekende service te blijven bieden en te streven naar verbetering in alles wat we doen.

Als klant zult u geen onderbreking ervaren in de dienstverlening die u gewend bent van Gericht Media. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, u te ondersteunen bij lopende projecten en om eventuele zorgen die u heeft aan te pakken.

We willen van deze gelegenheid gebruik maken om u te bedanken voor uw voortdurende steun en samenwerking. We kijken ernaar uit om onze relatie voort te zetten onder de vlag van World International Media BV en om gezamenlijk succes te blijven nastreven.

Als u vragen heeft of meer informatie nodig heeft over deze overgang, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen met ons team via de gebruikelijke kanalen.

World International Media BV

Tweelingenlaan 184

7324 AT Apeldoorn

Tel: 055-2032095

Web: www.wi-media.nl

Mail: info@wi-media.nl Bovenkant formulier