Gericht Media logo


Copyright Gericht Media 2021

 

Woningplanner

Woningplanner

Uw handige hulp voor kijkers

De Woningplanner is een handig hulpmiddel dat je gebruikt als je een woning bezichtigt en daarbij niets wilt vergeten. De afvinklijst voorkomt dat jij je naderhand voor het hoofd slaat omdat je toch iets bent vergeten te vragen. En dat je, ook als je helemaal verliefd bent op een huis, toch zakelijk en nuchter blijft. De makelaar reikt de Woningplanner aan je uit of geeft ‘m mee.

 

Uitvoering

De Woningplanner is uitgevoerd in full color en heeft als formaat A4 staand/gevouwen. Het geheel wordt gedrukt op 300 grams mat gestreken sulfaatkarton. Waardoor deze planner een uitstekende haptiek heeft.

Online Woningplanners

Bekijk onze Woningplanner magazines direct online via de knop.

 

 

Woningplanner magazine - Gericht Media
 
Woningplanner magazine - Gericht Media
 

Opzet en indeling

De voorzijde van de Woningplanner is geheel gereserveerd voor de makelaar. De binnenzijde is voor geïnteresseerden en kijkers: op de handige afvinklijst kunnen zij alle belangrijke zaken die komen kijken bij de bezichtiging en aankoop van een woning bijhouden en niets vergeten. Ook kunnen zij tussen de Woningplanner aantekeningen en bonnen bewaren, zodat ze alles bij de hand hebben. Op de achterzijde staan handige tips die zeer bruikbaar zijn bij de aankoop van een woning en is ruimte opengelaten waarop de makelaar zijn gegevens kan aanbrengen.

 

Service

Naast handig voor de potentiële kopers is de Woningplanner ook een fraai ogend promotie- en servicemiddel voor de makelaar. Met het overhandigen van een Woningplanner onderstreept u de persoonlijke aandacht van uw makelaarskantoor voor geïnteresseerden en kijkers. Goed voor uw imago, reputatie en naamsbekendheid. Informeer dus snel naar de mogelijkheden!