Gericht Media logo


Copyright Gericht Media 2021

 

Samen Zwanger

Samen Zwanger

Het magazine voor hem en haar, dat bevalt!

Editorial

Welkom bij ‘Samen Zwanger’ en hartelijk gefeliciteerd met je zwangerschap! Zoals de titel al zegt is dit magazine speciaal bedoeld voor jullie samen. Natuurlijk ligt de nadruk op jou, als zwangere vrouw. Maar ook voor je partner is er van alles te lezen, zodat jullie samen meer weten over alles wat er bij het zwanger zijn en het krijgen van een kindje komt kijken.

 

Inhoud

Het ‘Samen Zwanger’-magazine biedt een grote hoeveelheid artikelen die veel antwoorden geven op je vragen. Daarvoor staan onze brede redactieformule en de kennis van al die professionals, die hun medewerking aan dit magazine hebben verleend, garant. Veel van die professionals kom je ook tegen op de advertentiepagina’s. Kijk eens op hun website of beter nog, ga eens bij ze langs.

Online magazines

Bekijk onze Samen Zwanger magazines direct online via de knop.

 

 

 

 

Samen Zwanger Magazine - Gericht Media website
 
Samen Zwanger Magazine - Gericht Media website
 

Oplage en verspreiding

Van Samen Zwanger verschijnt maandelijks een editie, in een gemiddelde oplage van 10.000 exemplaren , waarbij één provincie wordt belicht. Samen Zwanger wordt kosteloos verspreid door verloskundigenpraktijken, gynaecologiepraktijken, bedrijven en instanties die op enigerlei wijze betrokken zijn bij de (na)zorg voor de zwangere vrouw.

 

Voor adverteerders

Samen Zwanger biedt een breed scala aan advertentiemogelijkheden in een marktsegment waar aandacht, emotie, support en informatiebehoefte voorop staan. De binding met en medewerking van zorgprofessionals, specialisten, therapeuten en behandelaars (en hun beroepsverenigingen) garandeert een gedegen, vakmatig onderbouwde en verantwoorde inhoud, met antwoorden op tal van vragen van de zwangere vrouw en haar partner. Informatie over advertentievormen, tarieven, specificaties en data verstrekken wij op aanvraag. Neem daarvoor contact op met Sanne de Zeeuw via onderstaand telefoonnummer en/of e-mailadres.

 

Sanne de Zeeuw            T: 0570-219299 |

 

Multimedia

Samen Zwanger is ook actief op Facebook met momenteel meer dan 5.000 volgers. Volg Samen Zwanger direct via de knop.