Gericht Media logo


Copyright Gericht Media 2018

 

L3t’s GO!

L3t’s Go!

Het magazine voor Sport, Fitness en Gezondheid

Editorial

Welkom bij ‘L3t’s Go!’. Jouw nieuwe magazine voor gezond(er) leven en meer bewegen! Steeds meer Nederlanders van alle leeftijden zijn sportief, gaan naar sportverenigingen en sportscholen, doen aan wedstrijdsport, maken wandel- en fietstochten, lopen hard en werken aan hun conditie. Ook letten ze meer op wat ze eten en drinken.

 

Inhoud

We zijn dus letterlijk in beweging, wat ook geldt voor de vele sportclubs, sportscholen, fitnesscentra en sportartikelenwinkels die ons land rijk is. Zij stemmen hun aanbod af op alles wat nieuw, nuttig, competitief en trendy is. Want je wilt dan wel sportief bezig zijn en presteren, maar wel graag verantwoord en in stijl. Jouw eigen lifestyle. Modieus, passend en professioneel.

Online magazines

Bekijk onze L3t’s Go magazines direct online via de knop.

 

 

 

 

Gericht Media - Lets go
 
Gericht Media - Lets go
 

 

Oplage en verspreiding

Van L3t’s Go! verschijnt maandelijks een editie, in een gemiddelde oplage van minimaal 10.000 exemplaren, waarbij één provincie wordt belicht. L3t’s Go! wordt kosteloos verspreid door sportscholen, fitnesscentra en therapeuten en anderen die betrokken zijn bij de wereld van sporten, fitness en gezond eten en drinken.

 

Voor adverteerders

L3t’s Go! biedt een breed scala aan advertentiemogelijkheden in een marktsegment waar aandacht voor gezondheid, fitness, meer bewegen en gezond eten en drinken voorop staan. De binding met en medewerking van sporters, trainers, professionals, specialisten, diëtisten, behandelaars en instanties garandeert een gedegen, vakmatig onderbouwde en verantwoorde inhoud, vol nuttige informatie voor de beginnende en ervaren sporter en iedereen die gezond(er) wil leven. Informatie over advertentievormen, tarieven, specificaties en data verstrekken wij op aanvraag. Neem daarvoor contact op met Thijs de Weerd via onderstaand telefoonnummer en/of e-mailadres.

 

Thijs de Weerd             T: 0570-219299 |

 

Multimedia

L3t’s Go! is ook actief op Facebook en aan de website wordt op dit moment hard gewerkt.